Om oss

TEKODA ELEKTRO AS  – et team av profesjonelle elektrikere

Elektrotjenester fra A til Å

Kjøpt bolig eller kontor og vurderer å pusse opp?
Er elektrisk anlegget utdatert, utrygg eller dekker ikke dine behov? Vet ikke hvordan du skal starte renovering? Vi kan rydde opp i alle el-relaterte spørsmål.

  • Vi tar både store og små el-installasjoner, rehabiliterings og vedlikeholdsoppdrag.
  • Vi skal veilede og skreddersy den optimale løsningen på el-installasjon etter dine behov.
  • Elektrisk anlegg overleveres sammen med alt lovpålagt dokumentasjon.

Trenger du elektriker? Kontakt oss

Erfaring

Siden etableringen har Tekoda utført over 1000 diverse prosjekter fra enkle renovering oppdrag til og med store nybygg-prosjekter.

Ansvar

Oppdrag utføres alltid i avtalt tid. Vi har stort fokus på kvalitet og sikkerhet i vårt arbeid.

Garanti

Vi gir 5-års garanti på utført arbeid.

Om oss

Tekoda Elektro AS – autorisert virksomhet som utfører elektroinstallasjon. Vårt team – attesterte og erfarne elektrikere. Vi garanterer en rettidig, fleksibel og helhetlig gjennomføring av både store og små oppdrag.
Er du i ferd med å oppføre hus, renovere leilighet eller bedriftslokale? Vi vil gjerne bistå deg med veiledning, evaluering av prosjektet og valg av den beste løsningen for deg.

Vår historie

Bedrift var etablert i 2007. Fullførte prosjekter og høye ferdigheter har åpnet muligheten for selskapet til å jobbe i Norge: I 2009 fikk vi tillatelse for installasjons- og vedlikeholdsarbeid til 1000V i hele Norge. I løpet av disse årene har vi bygget opp et profesjonell team og skaffet oss tillit hos kundene.

Våre verdier

  • Fleksibilitet – Vi er klare til å tilby allsidig veiledning og si ja til arbeidstid som passer for kunden.
  • Kvalitet – Vi garanterer fagdyktige elektrotjenester – oppdraget blir alltid utført både i samsvar med gjeldende norske standarter i elektrofag og med sertifisert verktøy og materialer.
  • Kompetanse – Vårt team er ansvarlige, erfarne og kvalifiserte proffer. Vi holder oss oppdatert i faget og trapper opp ferdighetene gjennom kursing, slik at vi stadig kan jobbe etter gjeldende normer og forskrifter.
  • Ansvar – Unnskyldninger sånn som «Bilen er på verksted», «Alle er sykemeldt», «Alle er på ferie» eller «Noe har plutselig dukket opp» – er aldri i bruk hos oss. Vi vil møte opp og utføre jobben til avtalt tid. Vårt tilbud skal alltid inneholde full og detaljert spesifisering på materialer og tjenester.